Collectief inkoopvoordeel

Samen staan we sterk!

Als je samen met een groep ondernemers een product of dienst inkoopt krijg je een betere onderhandelingspositie. Onze keuze in producten en diensten hangen vanzelfsprekend samen met onze missie; minder kosten, meer omzet. Maar ook duurzaamheid en milieu spelen daarbij een belangrijke rol!

Minder kosten!
Alarmcentrale
De kans is vrij groot dat u een alarmsysteem heeft die is doorgeschakeld naar een alarmcentrale. Het abonnement voor deze doorschakeling is vrij prijzig. Maar nu niet meer aangezien wij een bijzonder scherpe deal hebben gemaakt waar u als Next Automotive deelnemer gebruik van kan maken.

Interesse? Neem direct contact met ons op!

Alarmtransmissie
Vanaf 2019 stopt KPN met de pstn en ISDN lijnen. De kans is vrij groot dat uw alarmsysteem een of beide lijnen gebruikt om verbinding te maken met een alarmcentrale. U zult daarin dus een aanpassing moeten gaan doen. Onze partner Telesignal heeft hiervoor een passende oplossing. U gaat maandelijks besparen en bent daarnaast ook klaar voor de toekomst.

Interesse? Neem direct contact met ons op!

Telecommunicatie
Samen met onze partner hebben we altijd een voordelige en passende oplossing voor uw telecom vraagstukken. Of het nu om een telefooncentrale gaat of een internetverbinding, wij hebben een scherpe deal. Ook als u een nieuw mobiel abonnement nodig heeft kunt u bij ons terecht. We benaderen uw abonnement vanuit uw belgedrag, i.p.v. een toestel. Zo betaal u nooit te veel voor uw mobiele abonnement en kunnen we meestal de gewenste telefoon ook tegen een scherpe prijs leveren.

Interesse? neem direct contact met ons op!

Energie
U verbruikt gas en elektra, door dat samen in te kopen met uw collega’s wordt het goedkoper. U kunt met uw onderneming instappen in ons energiecollectief.

U kunt nog beter besparen op uw energie door te verduurzamen.

Interesse? Neem direct contact met ons op!

LED-verlichting
LED verlichting kan tegenwoordig vrij eenvoudig en goedkoop worden aangebracht. Daarnaast bespaart u direct op uw energiekosten!

Interesse? Neem direct contact met ons op!

Meer omzet!
Marketingmiddelen
Next Automotive heeft een breed scala aan marketing middelen die u als ondernemer kunt inzetten: drukwerk, promotiemateriaal, databeheer, leadgeneratie, huis-aan-huis acties, Google- en Facebookmarketing, (e-mail)nieuwsbrief, direct mail, APK & themamailingen.

Interesse? Neem direct contact met ons op!

Telefoonopvang
Het kan zijn dat u en al uw medewerkers in gesprek zijn, dan wilt u natuurlijk wel bereikbaar blijven. Wij zorgen ervoor dat u niet net dat ene belangrijke telefoongesprek mist.

Interesse? Neem direct contact met ons op!