Verduurzaming

Nooit meer betalen voor uw energie!

Next Automotive biedt u als deelnemer aan het Leaseprof netwerk de mogelijkheid om uw bedrijfspand volledig energieneutraal te maken. Waarom? Aan de ene kant voor het milieu aan de ander kant voor uw portemonnee, maar vooral omdat het moet! De overheid legt namelijk de verantwoordelijkheid voor verduurzaming neer bij de ondernemers zelf. Zo moet iedere ondernemer met een bepaald energieverbruik voor 2020 hebben geïnvesteerd in CO2 reducerende maatregelen. Hier tegenover staat dat de overheid tal van subsidiemogelijkheden biedt. Deze subsidiemogelijkheden zijn vaak erg ingewikkeld en tijdrovend om uit te zoeken. U wordt bijgestaan in het gehele traject. Van het aanvragen van subsidies tot het daadwerkelijk verduurzamen van het pand.

 

DoeMaarDuurzaam

Uw pand energieneutraal

DoemaarDuurzaam is er voor bedrijven en particulieren en heeft als doel om er voor te zorgen dat u géén energielasten meer heeft. Dit doen zij door middel van een eerlijk en transparant energieadviesrapport waarin de besparing direct zichtbaar is. Om tot deze verduurzaming te komen wordt er samengewerkt met een aantal strategische partners én subsidiefondsen die er voor zorgen dat u zelf NIETS hoeft te doen.

Interesse? Neem direct contact met ons op!

Verzekering zonnepanelen

Als uw pand verduurzaamd is, of dat het alleen om zonnepanelen gaat, uw verzekering zal aangepast moeten worden. Neem contact met ons op voor onze verzekeringsmantels, door de collectiviteit zijn de voorwaarden goed en prijs nog beter.

Interesse? Neem direct contact met ons op!

Duurzame producten

GreenXL

Onze partner CoolCarAutomotive levert met GreenXL een echte omzetbrenger. De eerste milieuvriendelijke airco Car Cleaner op probiotische basis!

Interesse? Neem direct contact met ons op!

Scalewatcher

Scalewatcher: De milieuvriendelijke elektronische ontkalker.

Interesse? Neem direct contact met ons op!